Kojot už necestuje sám

Sto roků v šachtě žil... A nyní se rozhodl dohnat co zameškal a obnovil svůj blog. Ano "Kojot na cestách" je zpět a co je velkou novinkou, již není sám.. Bude tomu už nějaký ten pátek, kdy si věrný parťák našel věrného parťáka a své parťátské dovednosti si mezi sebou neustále ověřují při plnění všemožných převážně cestovatelských misí. 

Jelikož má kojotí přezdívka už téměř ztratila své užívání, pravděpodobně se název blogu brzy změní na něco originálnějšího, nebo možná né originálnějšího ale řekla bych "zkušenějšího"?! "moudřejšího"?!.. Minimálně by bylo fajn nechat rod mužský mužům a já tedy o sobě začnu psát v rodě ženském.. Prý se už i tak někdy chovám, tak je asi opravdu na čase =).

Tímto vás tedy vítám na našem blogu, kde se budeme dělit o zážitky z našich levných i drahých cest, budeme sdílet užitečné tipy/poznatky, které jsme získaly, nebo si alespoň ověřily, odpovídat na dotazy, přidávat fotky, tvořeny našim dalšim parťákem GoPrem a prostě sem budeme dávat vše co uznáme za vhodné ;)..